házhozszállítás

Bejegyzés írása

Új képet kérek, mert
nem tudom elolvasni!
Mint minden vevőorientált vállalkozásnak, így nekünk is sokat számít, mit gondolnak jelenlegi és leendő vásárlóink.

Amennyiben szeretné megosztani velünk gondolatait, ezt megteheti a vendégkönyvünkön keresztül.

Köszönjük, ha megtisztel észrevételével, véleményével így segít azon célunk elérésében, hogy az Ön igényeit is maradéktalanul teljesíthessük.

Vendégkönyv bejegyzései

2017. 07. 17. - Tóth Róbert
Szeretném megköszönni a tegnapi tortát. Mennyei volt az íze, sokkal nagyobb volt, mint amekkorára számítottam, és nagyon szépen nézett ki. Az ünnepelt teljesen el volt ragadtatva. Ezentúl csak innen fogunk rendelni.
2017. 06. 22. - Katalin
A túrabakancs torta hatalmas sikert aratott, igazi műalkotás. Gratulálunk és további sikert kívánunk.
2017. 05. 23. - Nagy Márta Mária
Kedves Cukrászat! Fiam születésnapjára tortát rendeltem Önöktől.Különleges kívánságom volt. Képet is küldtem az elképzelésemről. Nagyon nagy meglepetést okoztam vele. Buli, haverok, Anya beteg és nem tud sütni. Végül a torta megérkezett. Finom és szép volt a torta. Szándékozom újra megismételni. Közeledik lassan a fiam szülinapja. Újabb elképzelésem is van. Mindenkinek nagyon ajánlom!
2017. 03. 13. - Solymosné B. Angelika
Nagyon köszönjük, hogy torta csodájukkal még csodálatosabbá varázsolták családunk nagy napját. Külön köszönet a hozzáállásukért, segítőkészségükért, a sok ötletért a kitartó szervezésért a csodálatos ízekért. Mindenkinek őszintén ajánlom! Köszönettel:
2017. 02. 20. - Török Andrea
Köszönjük a Yoda mester tortát. Nagyon tetszett a gyerekeknek, és nagyon finom volt a csokitorta belső :-)
2016. 09. 21. - Takács Dorottya
Nagyon finomak a torták és csodaszépek. Már többször rendeltünk és mindig nagyon meg voltunk elégedve. Gyors, egyszerű megrendelés kedves segítőkész személyzet. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2016. 08. 24. - Horacekné Szalóki Anett
Kedves Cukrászat! Nagyon finom és tökéletes volt a torta. A férjem teljesen le volt nyűgözve, de legjobban a 2,5 éves fiunknak tetszett, mert nagyon szereti az apja Subaruját. (A vendégseregnek is nagyon ízlett) Novemberben ismét jelentkezem, akkor a kisebbik fiunk 1 éves szülinapi tortáját szeretnénk majd Önöktől megrendelni. További sok szép alkotást, jó munkát, szép napot kívánok! Üdvözlettel: Horacekné Szalóki Anett
2016. 07. 18. - Dobos Julianna
Kedves Cukrászmesterek! Gyermekeim esküvőjére rendeltem Önöktől aprósüteményt és az est fénypontját a tortát, munkájukat ezúton szeretném megköszönni. Minden csodásan jóízű volt, a torta ízléses kivitelezése a piskóta és a krémek jó íze, valamint a linzerek és sós sütik kiváló minősége mindannyiunknak nagy örömet okozott.
2 / 12
házhozszállítás
xHTML 1.0 validator CSS 2.1 validator
Andromédium Magyarország
joginyilatkozat