házhozszállítás

Bejegyzés írása

Új képet kérek, mert
nem tudom elolvasni!
Mint minden vevőorientált vállalkozásnak, így nekünk is sokat számít, mit gondolnak jelenlegi és leendő vásárlóink.

Amennyiben szeretné megosztani velünk gondolatait, ezt megteheti a vendégkönyvünkön keresztül.

Köszönjük, ha megtisztel észrevételével, véleményével így segít azon célunk elérésében, hogy az Ön igényeit is maradéktalanul teljesíthessük.

Vendégkönyv bejegyzései

2018. 06. 10. - R.Carmen
Kedves Zábori team! Nagyon nagy meglepetés volt! Mindenkinek ízlett és csuda jó lett a Juventus címer is főleg mivel a régit szereti a párom ;) még egy plusz pont! És köszönöm a türelmet és a kedvességüket! :) Üdv Carmen :)
2018. 02. 05. - Kalló Mónika
Kedves Cukrászat!!! Megkaptam a tortát egyszerűen lenyűgőző!!!Nagyon nagyon tetszik!!Remélem a kisfiamnak is tetszeni fog!Köszönöm szépen!!!Máskor is rendelni fogok Öntől!!!Szép napot!!!Üdvözlettel:Mónika!
2017. 09. 28. - Burics József
Nagy köszönet az amerikai focilabda formátumú tortáért, az ünnepeltnek tetszett a kedvenc csapatának a labdája, ahogy az íze is mindenkinek. Köszönjük szépen
2017. 07. 17. - Tóth Róbert
Szeretném megköszönni a tegnapi tortát. Mennyei volt az íze, sokkal nagyobb volt, mint amekkorára számítottam, és nagyon szépen nézett ki. Az ünnepelt teljesen el volt ragadtatva. Ezentúl csak innen fogunk rendelni.
2017. 06. 22. - Katalin
A túrabakancs torta hatalmas sikert aratott, igazi műalkotás. Gratulálunk és további sikert kívánunk.
2017. 05. 23. - Nagy Márta Mária
Kedves Cukrászat! Fiam születésnapjára tortát rendeltem Önöktől.Különleges kívánságom volt. Képet is küldtem az elképzelésemről. Nagyon nagy meglepetést okoztam vele. Buli, haverok, Anya beteg és nem tud sütni. Végül a torta megérkezett. Finom és szép volt a torta. Szándékozom újra megismételni. Közeledik lassan a fiam szülinapja. Újabb elképzelésem is van. Mindenkinek nagyon ajánlom!
2017. 03. 13. - Solymosné B. Angelika
Nagyon köszönjük, hogy torta csodájukkal még csodálatosabbá varázsolták családunk nagy napját. Külön köszönet a hozzáállásukért, segítőkészségükért, a sok ötletért a kitartó szervezésért a csodálatos ízekért. Mindenkinek őszintén ajánlom! Köszönettel:
2017. 02. 20. - Török Andrea
Köszönjük a Yoda mester tortát. Nagyon tetszett a gyerekeknek, és nagyon finom volt a csokitorta belső :-)
2 / 12
házhozszállítás
xHTML 1.0 validator CSS 2.1 validator
Andromédium Magyarország
joginyilatkozat