házhozszállítás

Bejegyzés írása

Új képet kérek, mert
nem tudom elolvasni!
Mint minden vevőorientált vállalkozásnak, így nekünk is sokat számít, mit gondolnak jelenlegi és leendő vásárlóink.

Amennyiben szeretné megosztani velünk gondolatait, ezt megteheti a vendégkönyvünkön keresztül.

Köszönjük, ha megtisztel észrevételével, véleményével így segít azon célunk elérésében, hogy az Ön igényeit is maradéktalanul teljesíthessük.

Vendégkönyv bejegyzései

2023. 04. 07. - Kisné Szivcsovics Nikolett
A szlogenjük fedi a valóságot! "Nem tudtuk hogy lehetetlen, ezért megcsináltuk!) Utolsó pillanatban elvállalták a fiam szülinapi transformerses formatortáját, ezzel megmentve a családi ünnepet. Rugalmasság, segítőkészség, minőségi kivitelezés! Nagyon köszönjük :)
2023. 03. 09. - Opten Kft.
Házhoz szállítással kértünk édes és sós-süteményeket. A kiszállítás pontos volt, a csomagolás ízléses és az aprósütemények mind nagyon finomak, frissek voltak! Most már csak innen fogunk rendelni a rendezvényeinkre! Nagyon örülünk, hogy megtaláltuk a Zábori cukrászatot! Köszönjük!
2022. 02. 06. - Menyhártné Osváth Zsuzsanna
A megrendelt buszfényképpel díszített répatorta elérte célját! Nagyon tetszett az ünnepeltnek és hamar elfogyott! Köszönjük és legközelebb is Önöktől fogunk rendelni!
2022. 01. 18. - Nagy Brigitta
Gyönyörű és finom torták, friss sütemények és udvarias kiszolgálás!
2021. 12. 16. - Tóth Sándor
Nincs az a pénz, hogy máshonnan vegyek sütit! Nemcsak finom, de profin is készítik, le a kalappal! Maximálisan ajánlom mindenkinek!
2021. 09. 16. - Gulyás Katalin
Kedves Zábori Cukrászda! Gulyás Katalin vagyok, én rendeltem önöktől a "Harry Potter"-es tortát. Azt szeretném csak mondani, hogy amikor megláttam a tortát, egyszerűen sokkot kaptam, hogy mennyire tökéletesen sikerült leprodukálni a képen látott tortát. Már sok formatortát csináltattam, de őszinte leszek, sose voltam teljesen megelégedve azzal amit kaptam. Elvesztettem a bizalmamat ebben a témában, de önök most újra visszaadták! Csak ajánlani tudom önöket! Eszméletlenül fantasztikus lett mind látványra, mind ízre! Hatalmas sikere volt, mindenki imádta kívül-belül! Nagyon szépen köszönöm önöknek ezt a remekművet! Köszönettel: Gulyás Katalin
2021. 08. 12. - Puskás Ágnes
Csodás sütik, udvarias kiszolgálás. Csak ajánlani tudom
2021. 02. 13. - Lévai Edina
Nagyon szép és finom lett a torta.
 
1 / 13
házhozszállítás
xHTML 1.0 validator CSS 2.1 validator
Andromédium Magyarország
joginyilatkozat