házhozszállítás

Bejegyzés írása

Új képet kérek, mert
nem tudom elolvasni!
Mint minden vevőorientált vállalkozásnak, így nekünk is sokat számít, mit gondolnak jelenlegi és leendő vásárlóink.

Amennyiben szeretné megosztani velünk gondolatait, ezt megteheti a vendégkönyvünkön keresztül.

Köszönjük, ha megtisztel észrevételével, véleményével így segít azon célunk elérésében, hogy az Ön igényeit is maradéktalanul teljesíthessük.

Vendégkönyv bejegyzései

2022. 02. 06. - Menyhártné Osváth Zsuzsanna
A megrendelt buszfényképpel díszített répatorta elérte célját! Nagyon tetszett az ünnepeltnek és hamar elfogyott! Köszönjük és legközelebb is Önöktől fogunk rendelni!
2022. 01. 18. - Nagy Brigitta
Gyönyörű és finom torták, friss sütemények és udvarias kiszolgálás!
2021. 09. 16. - Gulyás Katalin
Kedves Zábori Cukrászda! Gulyás Katalin vagyok, én rendeltem önöktől a "Harry Potter"-es tortát. Azt szeretném csak mondani, hogy amikor megláttam a tortát, egyszerűen sokkot kaptam, hogy mennyire tökéletesen sikerült leprodukálni a képen látott tortát. Már sok formatortát csináltattam, de őszinte leszek, sose voltam teljesen megelégedve azzal amit kaptam. Elvesztettem a bizalmamat ebben a témában, de önök most újra visszaadták! Csak ajánlani tudom önöket! Eszméletlenül fantasztikus lett mind látványra, mind ízre! Hatalmas sikere volt, mindenki imádta kívül-belül! Nagyon szépen köszönöm önöknek ezt a remekművet! Köszönettel: Gulyás Katalin
2021. 08. 12. - Puskás Ágnes
Csodás sütik, udvarias kiszolgálás. Csak ajánlani tudom
2021. 02. 13. - Lévai Edina
Nagyon szép és finom lett a torta.
2020. 07. 24. - Dobi Kitti
Kedves Zábori cukrászat! Egy vissza jelző üzenet formájában szeretném meg köszönni a múlt hét szombatra rendelt tortát. Pont olyan volt mind kinézetre, mind ízben amilyet szerettem volna, nagyon hálás vagyok érte, és az ünnepeltnek is nagyon tetszett és a vendégeknek is! Tényleg nagyon finom volt, emlékezetes marad ☺️ Az is szuper hogy van önöknél kiszállásítás, a sofőr is nagyon kedves volt, mint ahogy önök is! Egy szóval, elégedett voltam önökkel! Még egyszer köszönöm szépen!
2020. 07. 21. - Hajnal Márta
Tisztelt cukrászda! Nagyon köszönöm és nagyon hálás vagyok! Nem tudom szavakba kifejezni, azt a korrektséget , hozzállást amit tanúsítottak irányomba! Biztosíthatom önöket kizárólag önökel csináltatom mindenféle szükséges tortát..! Kívánok továbbiakra nagyon sok sikert és kitartást!! Üdvözlettel és nagy tisztelettel : Hajnali Márta
2020. 07. 08. - Nagy Katalin
Születésnapra rendeltünk kétszer kislányomnak tortát. Nagyon finom és szép volt! Kedves, segítőkész tájékoztatásban és kiszolgálásban volt részünk! Nagyon szépen köszönjük!
 
1 / 13
házhozszállítás
xHTML 1.0 validator CSS 2.1 validator
Andromédium Magyarország
joginyilatkozat